Land

Logistics

Voorraadbeheer

Safic-Alcan, één van de vooraanstaande bedrijven voor wat betreft het leveren van speciale chemische grondstoffen voor verschillende industrieën, heeft zich als hoofddoel gesteld de beste logistieke service te willen leveren aan zijn klanten en leveranciers.

We willen graag het logistieke traject van onze leveranciers vereenvoudigen en hun geheel of gedeeltelijk de weg bieden richting de markt.

Customer service staat binnen de organisatie hoog in het vaandel: ons doel is onze klanten overal en altijd op tijd te leveren en daarbij de hoogste veiligheidseisen in acht te nemen.

Flexibele opslag

Safic-Alcan beschikt over een groot supply chain netwerk waardoor we in staat zijn invulling te kunnen geven aan de uitdagende lokale en wereldwijde (service)vraagstukken.

Het merendeel van onze logistieke activiteiten besteden we uit aan betrouwbare partners met wie wij al jaren een goede relatie hebben. Deze gecertificeerde logistieke bedrijven zijn gespecialiseerd in opslag, handling en het afleveren van chemische stoffen inclusief de specifieke eisen die soms van toepassing zijn.

Dankzij onze geavanceerde magazijnen en de IT-service van onze partners is ons bedrijf in staat te opereren volgens de geldende normen waarbij hoge kwaliteitseisen en kostenefficiëntie altijd wordt nageleefd.

  • logistics-.jpg
  • logistics-Safic.jpg
  • logistics-truck.jpg
  • logistics-tw.jpg
  • logistics-your-time.jpg

Onze magazijnen worden constant gemonitord door ons supply chain team en audits worden regelmatig uitgevoerd. Naast de activiteiten van onze partners behouden we in een aantal specifieke gevallen de mogelijkheid om sommige werkzaamheden zelf uit te voeren.

In alle landen waar we werkzaam zijn, hebben we onze magazijnen gevestigd op strategische locaties. Daarnaast kunnen we gebruik maken van lokale en regionale magazijnen zodat we eenvoudig meerdere orders van onze klanten kunnen combineren (Hub-concept, belangrijk onderdeel voor onze PAN-Europese principalen en voor kostenverlaging).

Productbeschikbaarheid en voorraadbeheer

We vinden het van belang om onze klanten op tijd en op korte termijn te kunnen beleveren. Dat wordt mogelijk gemaakt door een optimaal voorraadbeheer. Betrouwbaarheid is en blijft voor ons als distributeur een belangrijk speerpunt.

Tevens kunnen we voor onze klanten verschillende aanvullende diensten verzorgen via onze vaste partners.

Monsters en ompakken

Het versturen van monsters naar onze klanten wordt gecoördineerd door onze logistieke afdeling.

Daarbij is het mogelijk goederen om te laten pakken via onze vaste partners.

Neemt u gerust contact op met uw contactpersoon van Safic-Alcan zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.Wachtwoord vergeten of registreren?