Land

Safic-Alcan groeit, groei jij met ons mee?

Safic-Alcan is een ambitieuze onderneming gespecialiseerd in de distributie van specialty chemicals. Deze grondstoffen vinden hun weg naar diverse afzetgebieden zoals de verf- en druktinktindustrie, bouwchemie, industriële kunststoffen, waterbehandeling en life sciences.

Bij Safic-Alcan (met het hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk) werken wereldwijd bijna 600 mensen met een gezamenlijk bewerkingsgebied van zo’n 50 landen wereldwijd.

Voor ons verkoopkantoor Safic-Alcan Necarbo in België (Londerzeel) verwelkomen wij graag een nieuwe collega voor de functie:

Sales Engineer (fulltime)

 
Wat houdt de functie in?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van een breed assortiment grondstoffen aan industriële verbruikers in België en Luxemburg.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de besproken commerciële doelstellingen en daarbij ook continu op zoek naar opportuniteiten via doelgerichte prospectie. Je volgt de markt- en productontwikkelingen op de voet en je communiceert frequent met mensen van verschillende disciplines.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende commerciële functie binnen een dynamische en professionele werkomgeving. Daarbij hoort een marktconform salaris met extralegale voordelen en de beschikking over een bedrijfswagen.

Wat vraagt deze functie van jou?
Een opleiding op het gebied van hogere scheikunde of een gelijkwaardig, on-the-job verworven toepassingsgerichte kennis van grondstoffen.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Je bent een pro-actieve, resultaatgerichte en betrouwbare gesprekpartner. Je bent een doorzetter met een goed inlevingsvermogen en een goed commercieel inzicht. Vanwege het bewerkingsgebied spreek en schrijf je Nederlands, Frans en Engels.

  

Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw gemotiveerde sollicitatie met CV.
Stuur deze per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken uit naar je reactie!

 

 Wachtwoord vergeten of registreren?